2014. május 16., péntek

Ha nincs kedved edzeni, NE CSOKIT ZABÁLJ!

Szia!

Elöször is elnezest kérek,hogy eddig nem jelentkeztem,de volt nemi egeszsegugyi problemam es sajnos korhaz lett a vege, de most ujra itt vagyok és Öntöm beléd a lelket!


Sokszor elofordul az emberrel,hogy egyszeruen nincs kedve csinalni semmit, vagy epp csak lefekudne es enne egy-ket-harom-negy szelet rantottszeleetet vagy epp egy finom gyumolcskremest persze jo sok finomitott cukorral! Ez nagyon szep es jo,csak az a baj hogy ettol NEM leszel boldogabb! Hidd el... tudom! Nezd meg ezt a képet... szerinted ez boldogság??Ja max a pia tett boldoggá amit nagyon szépen a torkomba öntöttem és az lett a vege amit ezen a kepen látsz! Önfeledtul szorakoztam mint egy kis malac .... Hidd el nem voltam boldog,egyáltalán!

Nos mit tehetsz ha elönt a lustaság??? Annyit,hogy fogod magad szépen benyomsz egy kis L-carnitint vagy epp egy zsiregeto ize bigyot el elvonszolod a feneked az edzoterembe. :) Hidd el lesz kedved utana! Amint elkezdtel mozogni a szervezeted elkezdi termelni a boldogsághormont és fel ora vagy epp 45 ne adj isten 1 ora edzes utan már sokkal boldogabb leszel és abban a tudatban jottel ki,hogy elegettel X kaloriat.

NE foglalkozz az elegetett kalóriákkal, ne szamold mert semmi ertelme! A fogyas nem edzes kozben tortenik, hanem jobb esetben egesz nap ha eleg intenziv volt az edzesed. Ne egyel edzes utan nehez eteleket! Mondjuk tojast,zoldseget zabpelyhet ehetsz de gyumolcsot NE csak max edzes elott mert nagyon felviszi a vercukrot. 

Ha nagyon enni akarsz gyümölcsöt,akkor egyel hozza nehany szem olajos magvat és az nem engedi felvinni annyira a vercukrodat es nem fogod kivanni az edesseget.

Nos kedves Hölgyem/Uram!

Heti 3-4 edzes meg nem a világ! Ne sajnaltassuk magunkat a szobaba,hogy ilyen kover vagyok olyan kover vagyok meg miert nem fogyok... elmondjam miért nem? Mert nem is AKARSZ tenni erte! Ugyan olyanember akarsz lenni,mint amiket latsz nap mint nap az utcan és tudod nagyon jol,hogy TE valtoztathatnal magadon de nem,mert igy kenyelmes!

Az önbizalmat NEM adjak INGYEN! Meg kell erte szenvedni és dolgozni erte nap mint nap,mert bizony az a plusz 10-20-30 kilo nem csak ugy feljott! Ugye??? ;)

Adj időt a testednek es probald sajat magad szamara elfogadhatova tenni! 
Na de milyen az ember amikor boldog? Kb ilyen....


Mosolygós napot Nektek és hamarosan jelentkezem!


Enjoy Your Life! ;)

Ja meg egy valami, egy kis löket a mai napra:



-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Lemondó nyilatkozat!

Tisztelt Olvasó! Az ezen a blogon olvasott tartalmak betartása NEM kötelező és nem is ajánlott!A blog célja az,hogy utat mutasson a jobb és egészségesebb élet felé.A blogban szereplő tartalmak a valóságtól nem elrugaszkodva a SAJÁT tapasztalataim alapján valamint az általam felkért szakember tudásán alapul.
Kérem,hogy mielőtt belekezdene bármiféle diétába vagy edzésbe kérdezze meg kezelőorvosát vagy sportorvosát és készíttessen megfelelő edzéstervet!
Ezennel lemondok minden felelősségről, mely a nem várt és nem kellően előkészített edzés vagy diéta által keletkezett egészségügyi problémák felmerülését okozza!A blog olvasása segítséget és önbizalmat próbál adni minden olyan embernek aki változtatni szeretne!
Amennyiben tovább olvassa a blogomat abban az esetben elfogadja a lemondó nyilatkozatban lévő tartalmat és egyetért azzal. Megértését, köszönöm!


Kelt: Redditch (U.K.), 2014-05-16.

Rácz József

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése