2014. május 1., csütörtök

Bűnözz egészségesen! Zabpelyhes-almás süti recept!

Szia!

Nos gondolom Te is szoktál bűnözni...hidd el én is néha előveszem a rossz oldalam és nem érdekel semmi.Tudod az az igazság,hogy nem body buildernek készülök és nem akarok tökéletes testalkatot így ugy érzem joggal megérdemlek néha egy kis bűnözést.És ha az a bűnözés még egészséges is akkor miért ne!

Íme a recept:

hozzávalók / 8 adag

Elkészítés
  1. Az almákat megmossuk és héjastul a reszelő nagyobbik lyukán lereszeljük.








  2. Összekeverjük a zabpehellyel, dióval és az olvasztott vajjal. A sóval és a fahéjjal ízesítjük. (Legegyszerűbb kézzel "összegyúrni".)
  3. Egy 25x35 cm-es tepsit kivajazunk és zsemlemorzsával hintünk. Ebbe tesszük a masszát, amit a kezünkkel egyenletesen szétnyomkodunk.
  4. 180 C-os sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
  5. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd felkockázzuk és tálaljuk.

Azért vigyázzunk vele mert elég nagy a kaloria tartalma így csak délelőtt reggelire egy pohar kokusztejjel vagy uzsonnara egy nagyobb szeletet meglehet enni!

Egészségünkre! ;)

Enjoy Your Life! Voltal ma már edzeni???

Ha nincs időd tölts le az internetrol egy ket aerobik videot és szanj magadra napi fel orát!A nyujtás sose felejtsd el a vegen! Hasznalhatsz kozben 1-2 kilos sullyokat vagy ha nem akarsz vag nem tudsz beruhazni 2 darab feltoltott fel literes flakont is használhatsz!

Mosoyogj sokat! Legyen szép estéd!

Üdv

Joseph

Ne felejtsd: valtozzmost@gmail.com


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lemondó nyilatkozat!

Tisztelt Olvasó! Az ezen a blogon olvasott tartalmak betartása NEM kötelező és nem is ajánlott!A blog célja az,hogy utat mutasson a jobb és egészségesebb élet felé.A blogban szereplő tartalmak a valóságtól nem elrugaszkodva a SAJÁT tapasztalataim alapján valamint az általam felkért szakember tudásán alapul.
Kérem,hogy mielőtt belekezdene bármiféle diétába vagy edzésbe kérdezze meg kezelőorvosát vagy sportorvosát és készíttessen megfelelő edzéstervet!
Ezennel lemondok minden felelősségről, mely a nem várt és nem kellően előkészített edzés vagy diéta által keletkezett egészségügyi problémák felmerülését okozza!A blog olvasása segítséget és önbizalmat próbál adni minden olyan embernek aki változtatni szeretne!
Amennyiben tovább olvassa a blogomat abban az esetben elfogadja a lemondó nyilatkozatban lévő tartalmat és egyetért azzal. Megértését, köszönöm!


Kelt: Redditch (U.K.), 2014-05-16.

Rácz József

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése