2014. április 27., vasárnap

Az vagy amit megeszel! Az első lépés! MINTAÉTRENDDEL!

Üdv!

Nos ne haragudj, hogy tegezlek,de igy nekem is egyszerubb eshat azert vagyunk itt hogy megfiatalodjunk egy kis testmozgassal meg nemi diataval!

Nezzuk meg egy picit az etel-mozgas temat! Fogadni merek, hogy naponta nyomod a gyomrocskadba a sultkrumplit vagy a turostesztat vagy epp a finom zamatos marhaporit. Tudom összeszaladt a nyál a szadban... hidd el nekem is!

Nos alapvetoen a burgonyat barmilyen formaban nem nagyon lehetne fogyasztani maximum fott formaban. Sutve semmikepp! Tele van üres szenhidrattal! Mit jelent ez jozan paraszti esszel? Azt, hogyha csak ilyeneket eszel lasd Meki,pizza, sultburgonya es tarsai akkor a szervezeted ugyan ellatod szenhidrattal es zsirral es talan nemi feherjevel de sajnos 1 ora mulva ehes vagy... Na szerinted ez mitol van? Alapvetoen az ember arra van kitalalva, hogy hust egyen tiszta feherjeforrast, hogy a feherjet potolja a szervezetben hogy ne legyel ehes.

Éhsegroham! Az ehsegroham akkor jon elo amikor csak tiszta szenhidratot vittel be azaz nem volt FEHERJE és ZSIR bevitel egyszerre! Most mondom! FELEJTSD el a napi ketszer eszunk meg este 6 utan nem eszunk! Minimum 4-6 alkalommal kell etkezni es minden etkezesnek tartalmaznia kell tiszta feherjet ( csirke, hal,marha hus) valamint zsírokat de nem a sultkrumplis zsírt hanem oliva olajat vagy epp kokuszzsir bar az eleg draga.

Nos.Ha megvan a motivaciod. Kedves Hölgyem! Mondjuk azt, hogy egy uj szexi ruhat akar venni maganak mert meg akarja vele lepni a parjat.Igen am de van rajtad felesleg amit gyorsan le akarsz dobni. Elarulom nem fog gyorsan menni! Szoval ha nyar elott akarsz fogyni akkor most kezd el a dietat!

Eloszor is ki kell szamolnod, hogy mennyi a napi tapanyagigenyed. Ezt itt tudod pontosan kiszamolni, ha nem erted akkor IRJ es segitek ertelmezni! Nem hagylak egyedul, segiteni fogok!

KATT IDE! Kattints a linkre és szamolj! 

Ha ez megvan akkor mar tudni fogod, hogy mennyi az az átlag kalória amit be kell vinned NAPONTA! 

Ha ez megvan akkor itt egy atlagos minta etrend:
Termeszetesen nem mind1, hogy mennyit eszel! Ha szeretned, akkor kiszamolom Neked pontosan hogy mibol mennyit kell enned az adataid alapjan! Ne felj nem kell egesz eletedben merni,mert a szervezeted hozza fog szokni az uj etrendhez es automatikusan fogod tudni az adagokat merni!!


1. nap

Reggeli: zabpehely, kókusztejjel, fehérjével, gyümölccsel 

Ebéd: Mustáros grill pulykamell friss salátával, barnarizzsel 

Vacsora: Fokhagymás fogas filé párolt cukkinivel 



2. nap 

Reggeli: magos tönköly zsömle, tükörtojás, paprika 

Ebéd: Tökfőzelék fasírttal

Vacsora: Sült csirkemell grillzöldségekkel 

3. nap 

Reggeli: teljeskiőrlésű tönkölykenyér, pulykasonka, főtt tojás, paprika 

Ebéd: Pulykanyárs káposztasalátával (pulykamell, hagyma, paprika, cukkini) 

Vacsora: grill csirke, friss vegyes salátával 

4. nap 

Reggeli: köleskása, kókusztejjel, fehérjével, gyümölccsel 

Ebéd: Zöldfűszeres grillezett pulykamell, grillzöldség (cukkini, padlizsán, paprika, hagyma), 

Vacsora: Fasírt és alma-répa zeller saláta (só, bors, olívaolaj, citromlé, néhány szem dió) 



5. nap 

Reggeli: zabpehely, kókusztejjel vagy vízzel, fehérjével, lenmag, pattogatott amaránt 

Ebéd: spenót grillezett hússal/hallal, sárgarépa és cukkini tócsnival (Spenótot megpárolni, 

grillezett hússal vagy hallal tálalni; répa, cukkinit lereszelni, fűszerezni, teljeskiőrlésű liszttel 

összekeverni, olajban kisütni) 

Vacsora: Színes hússaláta 



6. nap 



Reggeli: sült tojás tetszőlegesen zöldségek 

Ebéd: zabpelyhes panírban sült csirkemell, uborkasaláta 

Vacsora: pulykás zöldséges raguval 



7. nap 



Reggeli: zabpehely, kókusztejjel vagy vízzel, fehérjével, lenmag, pattogatott amaránt 

Ebéd: Rakott karfiol, brokkoli (zöldségek, barnarizs megpárolva, pirított pulyka darált hús 

vajas tepsibe rétegezve, megsütni) 

Vacsora: Pulykamell saláta (grillezett pulykamell, friss salátalevél, paradicsom, olívabogyó, 

olívaolaj)

Most jön a fekete leves!

Cukrok! FELEJTSD EL! Feherkenyer FELEJTSD EL! Komolyan mondom! Ne felj ha az etrended jo nem fogod ezeket kivanni. A szervezetedha megkap minden forrast nem fog kerni semmi mast és szeretni fogja azt amit kap! Az vagy amit megeszel ugyebar!

MOZGAS

Ahhoz, hogy egy kilot veszits sajnos nagyon sok kaloria deficitre van szukseg es ehhez minimum heti 3-4 aktiv testmozgas kellene és persze a dieta tartasa nem ket hetig! Tudom, hogy nehezen megy lemondani a csokirol de csinald azt hogy eszel helyette repat vagy egy-egy kis csokit azt is maximum 3 ig vagy edzes elott. NEM ne nyomj be egy tabla Milkat! :D

Nem a mozgas a leglenyegesebb, de nagyban hozzasegit ahhoz, hogy feszesebb legyen az a popsi es az egesz tested! 

Mara ennyi! Holnap leirom, hogy pontosan mi kell ahhoz, hogy fogyj az etkezesen kivul es mik azok a tenyezok amik gatolnak! Leirom, hogy mit kell enned mik a fogyokuras zoldsegek-gyumolcsok es meg egy ket hasznos tippel fogok szolgalni!

Ne felejtsd el ezek altalanos temak es csak erintolegesen irom le, hogy mire van szukseged! Szemelyre szabott megoldasok sokkal jobbak! Mielott dietaba kezdesz kerd ki kezeloorvosod tanacsat! Ha BETEG vagy (cukros,egyeb betegsegek) feltetlenul latogasd meg az orvosod,mert bajok lehetnek ha rosszul van beallitva a dietad!!

Holnap latjuk egymast!

See you soon! Egy kis sziverosito... ugye ,hogy jol nez ki?? Akar megeheted az egeszet vacsorar akkor sem hiznal tole! ;) Jo ejt!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lemondó nyilatkozat!

Tisztelt Olvasó! Az ezen a blogon olvasott tartalmak betartása NEM kötelező és nem is ajánlott!A blog célja az,hogy utat mutasson a jobb és egészségesebb élet felé.A blogban szereplő tartalmak a valóságtól nem elrugaszkodva a SAJÁT tapasztalataim alapján valamint az általam felkért szakember tudásán alapul.
Kérem,hogy mielőtt belekezdene bármiféle diétába vagy edzésbe kérdezze meg kezelőorvosát vagy sportorvosát és készíttessen megfelelő edzéstervet!
Ezennel lemondok minden felelősségről, mely a nem várt és nem kellően előkészített edzés vagy diéta által keletkezett egészségügyi problémák felmerülését okozza!A blog olvasása segítséget és önbizalmat próbál adni minden olyan embernek aki változtatni szeretne!
Amennyiben tovább olvassa a blogomat abban az esetben elfogadja a lemondó nyilatkozatban lévő tartalmat és egyetért azzal. Megértését, köszönöm!


Kelt: Redditch (U.K.), 2014-05-16.

Rácz József

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése