2014. április 27., vasárnap

Bevezető / Ismerkedés!És a miértek!

Szia!

Eloljaroban annyit,hogy elnezest az ekezetmentes irasert,de angolbillentyuzetes gepem van es az angolok nem szeretik az ekezetet... ki tudja, hogy miért! :D Még talan annyi,hogy ez ablog nem az en "sztarolasom"miatt jott vegre mielott ezzel valaki betamadna! Segiteni AKAROK azoknak akik hasonlo helyzetben vannak es nem talaljak a megoldast a kiutat a helyzetbol! Nem,nem penzert! Ingyen! Nem vagyok szakember es nem is adom magam el annak, de annyit biztosan tudok segiteni hogy a kezdolokest megkapd!

Szoval megegyszer köszöntelek ezen a blogon.A blog temaja mint lathattad az egeszséges eletmoddal kapcsolatos lesz. Tudom, tudom özön ilyen oldal van de megis en megprobalom sajat magamon keresztul illusztralni azt, hogy mik azok a dolgok amire figyelned kell ha fogyni AKARSZ!

Nos kezdjuk az elejen. 2012 nyaran egeszen pontosan 109 kilo voltam...ohhh te jo eg ez hatalmas szám!De hogy bemutassam milyen is voltam íme egy kép.... :


Ugye milyen csodas? :) Hogy mi vezetett ide?? Elmondom... a sok csoki, a stressz ,az egyedüllét de szerintem ezek mind mind ismerosek Neked is ha hasonlo cipoben jarsz vagy epp nagy zsirtomeggel rendelkezel. Ezen a kepen epp 32 %-os zsirszazalekkal rendelkeztem. Igen jol latod!  

Akkor miért kezdtem el fogyni? Miért kezdtem el valtozni? Elmondom Neked kedves Olvaso/ Baratom! Azert mert elég volt az onsajnalatbol, az örökke vesztes poziciobol es abbol hogy cukkolnak a sullyod miatt! Szarul is esik,de legmelyen belul tudod hogy igazuk van és TE vagy a hiba a sok zsír felhalmozója!

Na tudom, ne beszelj nem kell a sok rizsa! Igazad van! Bele is vagok!

Ott kezdem hogy megelegeltem az orokos baszogatast az hogy nem tudok felvenni egy normalis ruhat...peldaul elofordult mar Veled hogy meglattal egy szukitett ruhat legyen az ing vagy noknel szoknya es nem merted megvenni csak csorgattad a nyalad??? Na latod errol beszelek! az ÖNSAJNALAT!
FELEJTSD EL! Hidd el nem ersz el vele SEMMIT!
Nos ott alltam a bolt elott es azon tunodtem hogy mikor fogok felvenni ujra M-s vagy egy L-s felsot az XXL helyett... mondjuk egy ilyet:

Na de ne szaladjunk elore ennyire!Eloszor is a legfontosabb a MOTIVACIO! Engem peldaul motivalt az uj ruha megvetele vagy az hogy jobban tetszem a csajoknak vagy meg sorolhatnam! Ird le egy papirra, hogy Neked mi a CELOD! Ha nincs cel nincs kitartas, nincs MOTIVACIO! 
Gyerunk! IRD LE, MOST! Ird bele egy jegyzetfuzetbe a szamitogepeden ha lusta vagy elokeresni egy papirt es egy tollat! 

Na igen most jön az a kinos pillanat amikor raterunk a kajara... és a dietara,mert bizony erosen dietaznod kell,de  ne ijjedj meg nem fog fajni! Annyira biztos nem mint az a nagy zsirtomeg amit cipelsz minden nap es tonkreteszed a derekad! A kovetkezo mondat az uraknak szol! Uraim, higgyek el még a szex is jobb ha tobb izom van a testeden!
Hölgyeim, a feszes popsi es mell bizony megbolonditja a legtobb férfit. Ne is tagadd, hogy imadnad, hogy utannad nezzenek azok a pasik akik most rad sem neznek. Szomoru teny, de ez igy van! Ne ertsd felre! Te Te vagy es olyan amilyen igy is szeretheto vagy! Ez most az egeszsegrol szol arrol, hogy legy szebb, jobb, egeszsegesebb!

Nos a kaja.... Ne felj nem kell ehezned es igyis bunozhetsz NEHA! Mielott hozzalattam a szigoru dietamhoz felkerestem egy elelmiszermernokot aki mondjuk ugy nemi penzert kielemezte a testalkatom es elkeszitette a szemelyre szabott dietas tervet. Nos elarulom,hogy NEKED NEM KELL ezert fizetni! Segitek Neked! Segitek abban, hogy jobb legy, hogy egeszsegesebben etkezz! Szamoljuk ki egyutt,hogy mennyit kell enned ahhoz, hogy fogyj! Mit kell enned és mi a pontos celod!

Miben tudok segiteni?

Mondhatnam azt, hogy mindenben, de hazudnek! Sajnos az elso lepest NEKED kell megtenned!Segiteni foglak a motivacio keresesben! Beszelgessunk egy kicsit akar nevtelenul! Hozz letre egy email cimet nev nelkul es irj a valtoztassmost@gmail.com e-mail cimre! Legyen barmilyen kerdesed ebben a temaban! Naponta fogok jelentkezni uj informaciokkal es otletekkel/ tippekkel egy ket cikkel így segitve a munkadat!

Legyen ez a szlogened:

ENJOY YOUR LIFE!

Egy kis motivacio a vegere. Nem csak beszelek. Tettem azert, hogy ilyen legyek amilyen! TE is tedd meg az elso lepest!!!! NE holnap, NE egy ora mulva, hanem MOST!!!
 Az also kep címe legyen ez: Kinyírjuk az összes ZSIRT!!



See you soon! Ne felejtsd! valtozzmost@gmail.com! ;)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lemondó nyilatkozat!

Tisztelt Olvasó! Az ezen a blogon olvasott tartalmak betartása NEM kötelező és nem is ajánlott!A blog célja az,hogy utat mutasson a jobb és egészségesebb élet felé.A blogban szereplő tartalmak a valóságtól nem elrugaszkodva a SAJÁT tapasztalataim alapján valamint az általam felkért szakember tudásán alapul.
Kérem,hogy mielőtt belekezdene bármiféle diétába vagy edzésbe kérdezze meg kezelőorvosát vagy sportorvosát és készíttessen megfelelő edzéstervet!
Ezennel lemondok minden felelősségről, mely a nem várt és nem kellően előkészített edzés vagy diéta által keletkezett egészségügyi problémák felmerülését okozza!A blog olvasása segítséget és önbizalmat próbál adni minden olyan embernek aki változtatni szeretne!
Amennyiben tovább olvassa a blogomat abban az esetben elfogadja a lemondó nyilatkozatban lévő tartalmat és egyetért azzal. Megértését, köszönöm!


Kelt: Redditch (U.K.), 2014-05-16.

Rácz József

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése