2014. április 28., hétfő

Táplálékkiegészítők és néhány hasznos tudnivaló!+ Edzés!

Szia!

Remélem nagyon jól telt a napod és élvezted a napsütés minden pillanatát! Eljött a tavasz eljött az igazi változás ideje! Csokorba szedtem Neked, hogy mik azok a táplálék kiegészítők amiket szedned kellene az optimális test működéshez!

FIGYELEM! Az itt felsorolt alapvető kiegészítők nem károsak,persze lehetnek mellekhatasai de ahhoz eleg sokat kellene fogyasztani belole. Mielott nekikezdessz és valamilyen betegséged van kérdezd meg a háziorvosod róla,hogy szedheted e! En ezeket használom,nekem semmi bajom tőle,de egy betegség módosíthatja a hatását! Megértésed köszönöm!

A FEHÉRJE


Nos Kedves Hölgy olvasó! Ne lapozzon tovább,hanem olvasd el hogy mire jó a fehérje és garantáltan megfog változni rola a veleményed! Szeretném eloszlatni, hogy a FEHERJE TURMIX NEM hízlal és nem lesz tőle óriási izmod! A fehérje a test optimális mukodesehez szukseges. Ha van eleg feherje és rost a szervezetedben nem vagy ehes, nincs feszengo erzesed és  nem fogsz felfalni minden édességet ami az utadba kerül. Ismerős igaz??? ;) 
...ha izmot is hozol a kondi alatt akkor az izmok növekedése ( nagyvonalakban ) így megy végbe... az izomrostokon egy mikroszkópikus nagyságú és több ezer darab szakadás megy végbe... ezért fáj amikor izomlázad van a fehérje segít abban , hogy a "szakadás" minél hamarabb regenerálódjon és erősebb lehessen mivel a szervezet önnön magában teljesen előállítani nem képes

Nos a fehérjét szedheted edzés nelkul is hisz arra mindig szukseged van. Ajanlom az alabbi feherjét :  100% Whey Isolate 0,7 kg Scitec Nutrition! Ezt vagy ehhez hasonlot kellene hasznalnod,mert a tobbi fajta nagy részben koncentratumot tartalmaz és ugye plusz zsirra nincs szukseged.

L-carnitin

Mi az, amit a szedésével elérhetsz!



Gyorsabb edzés utáni regeneráció
Segíti a súlyzós edzés utáni regenerációt, enyhíti az izomszövet sérüléseit, ez utóbbi hatás következtében több receptor áll készen a hormonális hatások fogadására, mint L-karnitin nélkül.
Zsírégetés
A rendszeres testmozgás mellett szedett L-karnitin zsírégető hatású, mivel ez a vegyület végzi acil-CoA-hoz (acil-koenzim A-hoz) kötött aktivált zsírsavak mitokondriumba szállítását, ezáltal segíti azok felhasználását.
Szedése: Jobb a folyékony formatum,mert az jobban és gyorsabban hat! Maximum 1 evokanal edzes elott fel oraval vagy 1-2 kapszula edzés elott. Kombinalhatod zold teaval de CUKOR NELKUL!



Multivitamin
Sajnos ohatatlanul is vonunk ki a szervezetunkbol asvanyi anyagot ezert ezt potolni kell!A multivitamin NEM hizlal ha mellette aktiv eletet elsz! Az AKTIVON van a hangsuly!
Multivitamin-multiásvány- egy kicsit magasabb hatóanyagtaralmú kell hogy legyen  pl. BiotechUsa Multivitamin for women/men!

Kalciumra is szuksege van kb 1000 mg/ nap!Magnezium a megfelelo idegi tevekenyseghez. Én 150 mg-ot szedek naponta. Valamint külön szedek Chrome tablettat. Ezt nem muszaj, de ez is csokkenti az eheseget.

Illetve az egyik legfontosabb,hogy potold az OMEGA 3 zsirsavat a szervezetedben ezt lehetoleg este lefekves elot tedd meg!

EDZÉS:

Én jelenleg heti 3-4 alkalommal jarok 2 orakat edzeni.Ugy mint spinning, futás, Kick-box, Zumba ( a feszes fenékért ;) ) . Hölgyeim! Ne ugy menjunk be az edzoterembe,hogy most lefogyok 10 kilot vagy 15-ot! Elarulom NEM fog menni! Nem igy mukodik! Agyban dol el!Ha akarod akkor fogyni fogsz és kész! Nem a sulyud a lenyeg hanem a testzsirszazalekod. En 32 %-rol kezdtem... az tudod mit jelent??? Azt hogy 100 kilobol 32 kg ZSÍR!! Ennyi a disznon nincs amit karacsony elott vagy utan levagunk!! 

(Tényleg aranyos, de NE akarj ilyen lenni!!!!! VÁLTOZTASS!!! Egy ilyen kismalac addig kell sajnos mig fel nem nő...most kicsit gondolkodj,hogy miért irtam ezt? :) )



Jelenleg a testzsirszazalekom 17,6 %. Az optimalis egy 29 eves ferfi eseteben kb 14-15 %! HÖLGYEIM! Ne celozzak meg a a 0 %-ot!Lehetetlen a masik pedig hogyha nagyon alacsony 9 % alatt van a zsirtomeg akkor nagy valoszinuseggel babat sem vallalhat!Uraim higgyek el a 12 szazalek boven eleg! Ne akarjanak rogton hasismot gyartani!

Szoval az edzes ugy nez ki,hogy fogsz egy jo MP3- lejatszot és rateszed a legprogosebb zeneidet!Kedves Lennard baratunk keszitett egy ket mixet melyek eleg porgosek!Propbaljatok ki én is ezt a zenet hazsnalom epp!
Lennard - Fitness Mix 2 Hallgass bele! Rögtön lesz kedved edzeni! 

Na ha ez megvan akkor egy jo kis cipo az egy liter hideg viz! Igen hideg viz! Ha hideg a viz a szervezeted jobban egeti a zsirt,hisz a vizet fel kell melegitenie elotte! 15 percenkent legalabb 1,5-2 pohar vizet igyal,de termeszetesen Te dontod el hogy mikor vagy szomjas! SOSE vard meg mig szomjas legyel!Az azt jelenti hogy dehidratalta valsz és a szervezeted jelez,hogy tolteni kell. Ovatosan a vizzel mert nagy mennyisegben edzes kozben hanyingert okoz! Ha ez megvan nyomj be egy L-carnitin kapszulat vagy egy kanal folyekonyt és mondjuk egy almat vagy egy banant,hogy a vercukrod picit feljebb menjen!

Holgyeim ne feljunk a sulyoktol mert nem az ellensegeink!Uraim ez magukra is vonantkozik! Csak ugy lesz eredmenye az edzesnek ha van sulyzos es kardio edzes! Szoval ha van egy edzestervunk akkor kezdjunk hozza a sulyzoshoz majd terjunk at egy kb 30 percnyi kardiora. Kick-box,zumba,futas,spinning vagy barmi csak a zsiregeto zonadon belul maradj. Hogy mi az?

Zsíregeto zona: Itt tudod kiszamolni,hogy a pulzosod milyen tartomanyban kell hogy legyen ,hogy a szervezeted beinditsa a zsiregetest. Gondolj bele ez olyan mint a gazkazan! Ha lejjebb megy a homerseklet akkor a termosztat,jelen esetben a tested uzen az agyadnak,hogy ideje lenne bekapcsolni és ekkor  bekapcsolja a futest Te pedig elkezdessz gyorsabban mozogni hogy a tartomanyba maradj! Ime a link: Katt ide!

A sulyzos edzesrol meg annyi,hogy felejtsuk el a kis sulyokat! Ha fogyni akarsz nincs mese terhelned kell az izmaidat hogy jo formas legyen. Kepzeld el amikor a parod vagy majd a jovobeli baratod/baratnod megsimogat milyen jo erzes lesz azt mondania hogy milyen feszes es kemeny...ugye milyen jo lenne ????

KARDIO EDZÉS:

Ha vegeztel a sulyzos edzessel akkor irany kardiozni! Ja tudom lusta vagy de ha aktiv vagy mar ket het mulva mosolyogni fogsz a tukor elott,hogy ezt TE csinaltad! Igen mert meg tudod csinalni, BARMIKOR!Csak AKARNOD KELL!

Intervall edzés! Ha nincs idod akkor hetente ketszer beiktathatsz intervall edzest ami azt jelenti,hogy pl 3 percig gyalogolsz majd 1 percig gyorsan futsz,30 mp gyaloglas,1 perc futas es igy tovabb! A zsiregetes 25 perctol indul be kb!

Akinek szuksege van egy edzestervre az ne habozzon! valtozzmost@gmail.com! ;)

Élvezzétek az estén és ne felejtsétek a szex 600 kilokaloriat eget orankont! Ágyra fel mar ha van kivel és lehet kezdeni a zsirgetest!Kivetelesen most nem kell figyelni a pulzust! ;)



See you soon. Hamarosan jelentkezem. Most megyek en is edzeni!

Apropo....ha rántott szeletet szeretnel kesziteni hasznalj teljeskiorlesu lisztet valamint daralt zabpelyhet! Ugyan olyan mint az eredeti panír!Komolyan ;) !






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése